Door omstandigheden rondom het coronavirus hebben we besloten onze activiteiten, workshops en lessen alleen nog op externe locaties aan te bieden. Voorlopig alleen voor scholen, bso’s en op locatie bij bedrijven.

(laatste update 1-8-2020)

In ons gezellige atelier, kan je lekker ontspannen, genieten en je creativiteit ontwikkelen.

Workshops

We bieden een enorme diversiteit aan workshops. Een greep uit het overzicht van de workshops die wij geven vind je op deze website. Maar naast dit aanbod kunnen wij nog meer aanbieden. We hebben leuke mogelijkheden voor een verjaardag, een babyshower, een personeelsuitje, een vrijgezellenfeestje of om gewoon even lekker te ontspannen met elkaar.

Informatie

Wij bieden workshops aan in elke prijsklasse en voor elke gelegenheid. Graag denken we met je mee om er een onvergetelijk uitje van te maken. Groepen kunnen tot maximaal 24 personen groot zijn.

Kom ook haken en beleef de sfeer zelf!

Agenda workshops

Hier vindt je de agenda voor de geplande workshops. Klik op de workshop van je interesse om je in te schrijven. Workshops op aanvraag geven wij het hele jaar door en deze kunnen in overleg worden gepland op het moment dat het jou het beste uitkomt.

januari

Geen lessen

februari

Geen lessen

maart

Geen lessen