Workshops 2020-03-23T08:32:37+02:00

Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn ‘noodgedwongen’ alle activiteiten vervallen! We nemen momenteel ook geen nieuwe aanvragen in behandeling. U kunt aanvragen doen, maar we zullen pas reageren nadat er meer informatie beschikbaar is over de komende weken.

(laatste update 16-3-2020)

In ons gezellige atelier, kan je lekker ontspannen, genieten en je creativiteit ontwikkelen.

Workshops

We bieden een enorme diversiteit aan workshops. Een greep uit het overzicht van de workshops die wij geven vind je op deze website. Maar naast dit aanbod kunnen wij nog meer aanbieden. We hebben leuke mogelijkheden voor een verjaardag, een babyshower, een personeelsuitje, een vrijgezellenfeestje of om gewoon even lekker te ontspannen met elkaar.

Informatie

Wij bieden workshops aan in elke prijsklasse en voor elke gelegenheid. Graag denken we met je mee om er een onvergetelijk uitje van te maken. Groepen kunnen tot maximaal 24 personen groot zijn.

Kom ook haken en beleef de sfeer zelf!

Agenda workshops

Hier vindt je de agenda voor de geplande workshops. Klik op de workshop van je interesse om je in te schrijven. Workshops op aanvraag geven wij het hele jaar door en deze kunnen in overleg worden gepland op het moment dat het jou het beste uitkomt.

augustus

Geen lessen

september

Geen lessen

oktober

Geen lessen

X
[cookie_declaration]