Voorwaarden deelname
Kijk altijd bij de omschrijving van desbetreffende dienst voor eventuele specifieke voorwaarden. Ook vindt je bij de betreffende diensten aangegeven welke zaken en inclusief en exclusief de genoemde kosten zijn. Bij eventuele schade die door toedoen van of verwijtbaar tekortkomen wordt opgelopen tijdens een van de door CreaMies georganiseerde activiteiten, kan er indien nodig aanspraak worden gemaakt op een aansprakelijkheidsverzekering.

Schade, vlekken en beschadiging van kleding, tijdens het volgen van creatieve workshops, naailessen en kinderfeestjes is hierbij uitgesloten, daar het naar de aard van deze dienst is dat er eventuele beschadigingen kunnen optreden. U dient daar rekening mee te houden bij de keuze van uw kleding.

Voorwaarde bij tarieven en betaling
CreaMies streeft ernaar de kosten voor naailessen en workshops zo laag mogelijk te houden.
De kosten dienen altijd ter plaatse of vooraf te worden voldaan.
Per onderdeel is op de website aangegeven welke materiaalkosten er inclusief of exclusief de getoonde tarieven zijn.
Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

De lestijden:
• Avonden: 20:00 tot 21:30 (welkom vanaf 19:45 voor koffie/thee)
• Middagen: 14:00 tot 15:30 (welkom vanaf 13:45 voor koffie/thee)
• Ochtenden: 09:00 tot 10:30 (welkom vanaf 08:45 voor koffie/thee)
11:00 tot 12:30 (welkom vanaf 10:45 voor koffie/thee)

NB: Een kwartiertje voor iedere les is het atelier geopend en is er tijd voor een gezellig bakkie koffie of thee.
NB: Bij de kindernaailes nemen de ouders als de les gaat beginnen afscheid, zodat alle kinderen in rust kunnen werken. Als je een keer samen met je kind een les wilt volgen, kan dat in overleg. Bij de kinderles kunnen de ouder koffie of thee nemen in de garderobe.

De planning
De actuele planning van je groep kan je altijd vinden op de website onder het kopje agenda. https://creamies.nl/agenda

In principe les je altijd 1 keer per 2 weken, gewoon om de week. Heel soms zijn er wijzigingen omdat er lessen uitvallen door vakantie of afwezigheid van een van de ‘naaijuffies’.

We zijn elke dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar met vragen over de planning. Op die dagen wordt ook de mail verwerkt.

Inhalen lessen
Extra lessen volgen of een les inhalen op een andere dag kan ook meestal heel goed. Vraag dit dan het liefste even via een prive app-je aan Lenneke of Michelle.

Het kaartensysteem
Je koopt een kaart van 10 lessen. De kaarten houden we centraal bij CreaMies in een map. We tekenen tijdens of na de lessen je kaart af.

Als je verhindert bent
Uiteraard kan het voorkomen dat je verhinderd bent tijdens de lessen. Geef dit vroegtijdig aan, dan kunnen wij eventueel iemand anders blij maken met een extra les. Als je niet kan lessen door bijzondere omstandigheden dan wordt de les uiteraard ook niet afgestempeld. Bijzondere omstandigheden zijn; bruiloft, begrafenis of ziekte. Bij andere redenen, of het niet opgeven van een reden, worden de lessen gewoon afgestempeld.

Bij meerdere keren verzuim of bij langdurige ziekte dan vervalt na drie keer de les te hebben geannuleerd het recht op de plaats in die groep op die specifieke dag. Er komt dan iemand anders in jouw plaats en jouw leskaart wordt dan gewoon gepauzeerd en kan later weer worden gebruikt.

We verwachten jullie begrip hiervoor, omdat het voor ons erg kostbaar is als er mensen niet naar de les komen en er wel iemand is van ons die op die avond moet werken.

Als wij verhinderd zijn
Alhoewel we dat altijd proberen te vermijden en we meerdere medewerkers hebben die voor elkaar kunnen invallen, kan het ook gebeuren dat wij verhinderd zijn. Meestal hoort u dat ruim van te voren en wij zullen dan altijd ons best doen om op andere vergelijkbare momenten als uw lesmoment een alternatief lesmoment te bieden zodat u niet te veel lessen mist. Uiteraard is het niet verplicht om op een ander moment te komen lessen. Als er lessen door ons uitvallen dan worden die uiteraard ook nooit in rekening gebracht.

Betalingen
Er zijn eigenlijk twee mogelijkheden om te betalen. Het eenvoudigste is een pinbetaling ter plaatse of u betaalt vooraf via de website met Ideal. Wilt u toch contant betalen dan kan dat alleen gepast, want er is geen wisselgeld aanwezig.

Parkeren auto/fiets
AUTO: Let op betaald parkeren! Gelukkig is het nog niet gebeurd dat er iemand een bekeuring kreeg en we willen dat ook heel graag voorkomen. Voor de deur en rondom het Maasplein is het betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09:00 – 18:00 op donderdagavond is het zelfs tot 21:00. Let er goed op. De zone is 7892 en het parkeertarief is € 1,- per uur. Wil je gratis parkeren dan kan dat ook. Onderaan de dijk bij de kruising van de Onderdijkserijweg met de Kerkstraat is er ook gratis parkeergelegenheid en met een trap de dijk op bent u dan ook direct op het Maasplein.

FIETS: Het is fijn als de fietsen vooraan het Maasplein blijven. De stoep voor de deur is smal en het is lastig voor voetgangers als daar te veel fietsen staan. Vooraan is er voldoende ruime en staan er paaltjes en hekjes waar je je fiets bij kan zetten.

Groepsindeling
Je wordt ingedeeld in een groep met een nummer. Dus bv groep 5 of groep 8. Dit is niet omdat we je als een nummer willen behandelen, maar dat maakt het voor ons makkelijker om annuleringen en betalingen etc. te regelen. Weet je niet in welke groep je zit, check dan even het nummer in de groepsapp omschrijving (Bijvoorbeeld: Appgroep heet Naailes Gr. 8, dan is het Groep 8 op de site).
Of als je het echt niet kan vinden, mail ons dan even terug.
Je kan dan ook op de site via www.creamies.nl/agenda altijd de datums van je lessen terugvinden.

Whatsappgroep per groep
We vinden het erg fijn om voor eenvoudige dingen rondom de lessen te communiceren met whatsapp. Daarom zullen we altijd even uw mobiele nummer vragen. Voor de kinderlessen willen we graag ook de ouder(s) in de Whatsapp groep.