Naailes voor kinderen.

In het gezellige Atelier van CreaMies kun je in een ontspannen en ongedwongen sfeer leren naaien. Wij draaien speciale groepen met kinderen in iedere leeftijdscategorie. Er zit zoveel talent in al die geweldige kids die bij CreaMies komen.

De lessen zijn leuk, afwisselend en praktisch ingericht voor de kids. De naailessen zijn erop gericht om heel snel de mooiste en leukste dingen zelf te kunnen maken. De lessen zijn afgestemd op jouw niveau om te zorgen dat er altijd voldoende uitdaging inzit om het leuk en interessant te houden zonder dat het te moeilijk wordt.

Lessen zijn standaard 1 keer per 2 weken. De lessen duren minimaal 1,5 uur per keer. Ik adviseer om minimaal 10 lessen te volgen, maar je kan in overleg ook losse lessen volgen. Je kunt hierbij, indien gewenst, gebruik maken van onze naaimachines, maar beter is het natuurlijk om je eigen machine, met onze hulp, te leren kennen.

De kindernaailessen worden gegeven vanaf 7 jaar.
De kinderlessen worden gegeven door Michelle, Jeanet en Marina.

De lestijden voor naailes:
Zaterdagochtenden: 10:00 tot 11:30 uur
Woensdagmiddag: 14:00-15:30
Diverse middagen: 15:30 tot 17:00 uur
NB: Er is altijd een kwartiertje vooraf en een kwartiertje achteraf waarin we gezellig een samen wat drinken en bijkletsen.

Je kan je aanmelden voor een gratis proefles om te kijken of je het echt leuk vindt.
Je draait dan gratis en vrijblijvend een les mee.
Na aanmelding voor de proefles nemen we contact op om de mogelijkheden door te nemen met betrekking tot de dagen en tijden.

We zien je graag!