kinderfeestje in Barendrecht

kinderfeestje regio Barendrecht

Kinderfeestje in de regio Barendrecht

Wil je eens een keer iets heel anders doen op je kinderfeestje?
Kom gezellig met je beste vriendinnen of vrienden naar CreaMies!

In de regio Barendrecht vindt je het gezellig atelier van CreaMies in Zwijndrecht waar onder deskundige begeleiding kinderfeestjes worden georganiseerd.
Hier organiseren wij de allerleukste kinderfeestjes in de regio, waarbij kinderen op een leuke en ontspannen manier worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen.
De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar.

Kinderfeestje Barendrecht, verschillende mogelijkheden

We bieden op dit moment verschillende soorten feestjes:

Onze feestjes zijn gezellig, relaxed, uitdagen en altijd verrassend! Je maakt altijd iets wat mooi, lekker of leuk is is. Iets wat je mee kan nemen en kan bewaren.
Wij hebben er al onwijs veel zin in en kijk er naar uit om samen met jou een onvergetelijk feestje te beleven!

Heb je misschien nog vragen, gewoon even mailen naar info@creamies.nl

Het kinderfeestje Barendrecht is een leuk en betaalbare creatieve kinderfeestjes in het vrolijke en gezellige atelier van CreaMies. In een kinderfeestje Barendrecht worden de kinderen veilig, maar zeer actief aan de slag gezet om hun eigen creatie te maken. Ieder kind gaat naar huis met een zelfgemaakte tas, mozaiek, cupcakes of ander kunstwerk. Ieder kind zal volop genieten van de vrijheid, kleuren en mogelijkheden die een kinderfeestje Barendrecht biedt. Een creatief kinderfeestje Barendrecht is echt een unieke ervaring voor ieder kind! Of het nu een kinderfeestje mozaïek, kinderfeestje creatief of een cupcake party betreft!