kinderfeestje in Alblasserdam

kinderfeestje regio Alblasserdam

Kinderfeestje in de regio Alblasserdam

Wil je eens een keer iets heel anders doen op je kinderfeestje?
Kom gezellig met je beste vriendinnen of vrienden naar CreaMies!

In de regio Alblasserdam vindt je het gezellig atelier van CreaMies in Zwijndrecht waar onder deskundige begeleiding kinderfeestjes worden georganiseerd.
Hier organiseren wij de allerleukste kinderfeestjes in de regio, waarbij kinderen op een leuke en ontspannen manier worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen.
De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar.

Kinderfeestje Alblasserdam, verschillende mogelijkheden

We bieden op dit moment verschillende soorten feestjes:

Onze feestjes zijn gezellig, relaxed, uitdagen en altijd verrassend! Je maakt altijd iets wat mooi, lekker of leuk is is. Iets wat je mee kan nemen en kan bewaren.
Wij hebben er al onwijs veel zin in en kijk er naar uit om samen met jou een onvergetelijk feestje te beleven!

Het kinderfeestje Alblasserdam is een leuk en betaalbare creatieve kinderfeestjes in het vrolijke en gezellige atelier van CreaMies. In een kinderfeestje Alblasserdam worden de kinderen veilig, maar zeer actief aan de slag gezet om hun eigen creatie te maken. Ieder kind gaat naar huis met een zelfgemaakte tas, mozaiek, cupcakes of ander kunstwerk. Ieder kind zal volop genieten van de vrijheid, kleuren en mogelijkheden die een kinderfeestje Alblasserdam biedt. Een creatief kinderfeestje Alblasserdam is echt een unieke ervaring voor ieder kind! Of het nu een kinderfeestje mozaïek, kinderfeestje creatief of een cupcake party betreft!