Handlettercursus 2018-09-11T11:15:37+02:00

Wil jij de fijne kneepjes leren van het handletteren?

Zie je ook al die prachtige quotes en teksten voorbij komen op social media en zou jij dit ook graag willen leren?
In deze serie van zeven lessen leer je alle basics van handlettering. Je hebt geen fantastisch handschrift nodig om te kunnen handletteren, dus iedereen kan deelnemen! We gaan je creativiteit uitdagen en je helpen om je eigen stijl te vinden en te ontwikkelen.

Lesinhoud
Docente
Kosten
Aanmelden

Wat ga je leren in deze 7 lessen?

  1. In de eerste les gaan we aan de slag met 4 basis handschriften. Hoe zitten de letters in elkaar en welke vallen boven of onder de schrijflijn?
  2. Met deze kennis kun je in de tweede les aan de slag met verschillende variaties op de basis handschriften. En hoe leuk, aan de hand van je eigen schrijfstijl of voorkeur maak je een eigen alfabet.
  3. De derde les gaat over schaduwen. Bij ieder handschrift kun je een andere soort schaduw kiezen. We gaan oefenen met de verschillende kanten van lichtinval en manieren waarop je schaduwen kunt gebruiken.
  4. Banners heb je in alle soorten en maten. In de vierde les gaan we aan de slag met rechte, gebogen, dubbele, kortom; alle soorten banners. Ook leer je hoe je de letters mee kunt laten bewegen in je banner.
  5. Er zijn enorm veel versieringen die je aan je teksten toe kunt voegen. Denk aan kaders, doodles of puntjes. We gaan oefenen hoe je deze toe kunt passen.
  6. In de zesde les gaan we out of the box denken. Hoe kun je een simpele tekst combineren met toffe letters of een tekening, zodat hij echt tot leven komt.
  7. Met alles wat je hebt geleerd, ga je je eigen creatie maken. Denk aan een poster, fotolijstje of prachtige zelfgemaakte kaart.

Wie geeft deze leuke cursus?

Deze lessen worden geheel verzorgd door Neline, onze handletter-specialiste! Ze is enorm aardig, altijd in voor een grapje en staat te popelen om te beginnen!

Wat kost deze cursus?

Deze cursus kost slechts €150!

In deze prijs zijn alle materialen en pennen inbegrepen. Betaling is mogelijk door gepast te betalen of te pinnen tijdens de eerste les.

Aanmelden

Een kijkje nemen in ons atelier?

Sfeerimpressie

Meld je nu aan! 🙂

12 plaatsen beschikbaar

  • Er zullen geen inhaallessen mogelijk zijn, maar wanneer je 1 les mist kunt u nog steeds deelnemen.
  • Niet verplicht, wel handig 🙂
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
X
[cookie_declaration]