Naailes kinderen
Naailes is een heerlijke ontspannen manier om jezelf creatief te ontwikkelen. Je zult verbaasd zijn hoe snel je naailes kinderen leert. Ook al ben je nog heel jong. Als mogelijkheid om naailes te volgen voor kinderen hebben we verschillende cursussen en mogelijkheden die je hieronder vindt.

We zijn er heel trots op dat ieder seizoen kinderen de leukste en origineelste creaties maken. Naailes kinderen is echt een supergezellige en ontspannen manier om kinderen kennis te laten maken met hun talenten.

Ieder kind heeft voor ons een onschatbare waarde en we zullen altijd zoeken naar het unieke van ieder kind. Voor veel kinderen is het ook een hele fijne mogelijkheid om te groeien in zelfstandigheid, zelfbewustzijn en zelfzekerheid.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten op een van de naaicursussen die wij aanbieden voor kinderen. Kies je voor een beginnerscursus en maak je elke week iets moois of kies je voor vrije lessen waarbij je langere tijd aan een eigen gekozen project kan werken? Het gaat hoe dan ook erg leuk worden.

Genieten, ontspannen, ontwikkelen en ontdekken terwijl je de mooiste dingen maakt.

  • Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en wil je graag goed leren naaien? Bij deze cursus leer je in 10 lessen zelfstandig te werken op de naaimachine. Je werkt in je eigen tempo aan je eigen doelen en kiest je eigen ontwerpen. Heb je er al zin in?  

    Direct Aanvragen

  • Geweldig gaaf toch, in het gezellige atelier kruip jij achter een van die glimmende naaimachines? En zie je al die prachtige stofjes, lintjes, studs, garen, kleurtjes en knoopjes? Kinderen worden op een leuke manier uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. De kids maken helemaal zelf achter de naaimachine een prachtig kostbaar voorwerp zoals een echte bruikbare skai-lederen tas in hun favoriete kleur. Een creatief kinderfeestje is een unieke ervaring voor ieder kind!

    Inhoud creatief Kinderfeestje

    – € 17,50 per kind. – Duur 2 uur. – incl. drinken en lekkers – incl. klein cadeautje voor de jarige – incl. alle materialen en gebruik van machines – Een Tas Naaien kinderfeestje is voor maximaal 6 kinderen. – Bij minder dan 6 kinderen is het minimumbedrag € 105,- – De minimum leeftijd voor dit feestje is 8 jaar. Leuke en betaalbare creatieve kinderfeestjes in het vrolijke en gezellige atelier van CreaMies. In een kinderfeestje/workshop worden de kinderen veilig, maar zeer actief aan de slag gezet om hun eigen creatie te maken. Ieder kind gaat naar huis met een zelfgemaakte tas, mozaïek of ander kunstwerk. Ieder kind zal volop genieten van de vrijheid, kleuren en mogelijkheden die een creatief kinderfeestjes biedt.
    Direct Aanvragen
Go to Top