Naailes kinderen
Naailes is een heerlijke ontspannen manier om jezelf creatief te ontwikkelen. Je zult verbaasd zijn hoe snel je naailes kinderen leert. Ook al ben je nog heel jong. Als mogelijkheid om naailes te volgen voor kinderen hebben we verschillende cursussen en mogelijkheden die je hieronder vindt.

We zijn er heel trots op dat ieder seizoen kinderen de leukste en origineelste creaties maken. Naailes kinderen is echt een supergezellige en ontspannen manier om kinderen kennis te laten maken met hun talenten.

Ieder kind heeft voor ons een onschatbare waarde en we zullen altijd zoeken naar het unieke van ieder kind. Voor veel kinderen is het ook een hele fijne mogelijkheid om te groeien in zelfstandigheid, zelfbewustzijn en zelfzekerheid.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten op een van de naaicursussen die wij aanbieden voor kinderen. Kies je voor een beginnerscursus en maak je elke week iets moois of kies je voor vrije lessen waarbij je langere tijd aan een eigen gekozen project kan werken? Het gaat hoe dan ook erg leuk worden.

Genieten, ontspannen, ontwikkelen en ontdekken terwijl je de mooiste dingen maakt.

Go to Top